MemoriePunt

Puzzelboek

Boek

Puzzelboek

Waarschijnlijk weet je het al of heb je het zelfs thuis liggen. Naast het feit dat MemoriePunt een online platform is waar je kunt puzzelen, kan je ook een puzzelboek thuis ontvangen. Maar met dit kwartaal ga je iets nieuws zien.

Voortaan hoef je de puzzels die je hebt opgelost in Puzzelboek niet meer per post in te zenden maar kan je dat online doen! Het is voortaan zelfs alleen maar mogelijk om het online in te zenden. Hoe gaat dat dan in zijn werk? Nadat je de puzzelboek hebt ontvangen los je de puzzels gewoon in Puzzelboek op. Onder elke puzzel zijn er lege vlakjes waar je de oplossing van de puzzel kunt invullen.

Log hierna zoals altijd in op onze website met je gebruikersnaam en wachtwoord. Tussen de tabbladen zal je een nieuwe tabblad vinden; Puzzelboek. Nadat je hierop hebt geklikt kan je in de lege vakjes de oplossingen invullen. De oplossing moet foutloos worden ingevuld om deel te nemen aan de inzending.

Nadat je de oplossing hebt ingevuld kan je het antwoord controleren door op 'checken' te klikken. Mocht je oplossing incorrect zijn zal er achter de oplossing een rode kruis te zien zijn. Maar je mag het zo vaak proberen als je maar wilt! Wanneer je de juiste oplossing hebt ingevuld zal er achter je oplossing een groene vink te zien zijn.

Dit zal dan ook betekenen dat je inzending is verstuurd naar ons. Aan het einde van het kwartaal zal je een melding krijgen nadat je hebt ingelogd op de website. De melding zal aangeven hoeveel punten je hebt verdiend. De correcte en snelste inzending wint! Veel puzzelplezier...