MemoriePunt

Online Puzzelen

KRUISWOORD

Een van de populairste puzzels in de hele wereld. Horizontaal en verticaal kun je woorden invoeren. Kom je er niet uit maak dan gebruik van een hint!

WOORDENZOEKEN

Zoek zo snel mogelijk tussen de letters van de woorden die zich aan de rechterkant van het beeld bevinden. Klik eerst de eerste letter van het woord aan en daarna de laatste.

LEGPUZZEL

Aan de rechterkant van het beeld vindt je woorden, aan de linkerkant een leeg diagram. Probeer de juiste combinatie te maken waardoor er een ingevuld kruiswoorddiagram ontstaat.

CALCUDOKU

Bekend met de regels van Sudoku? Dan ben je een stapje voor. In elke kolom en in elke rij kunnen de cijfers 1 tot 6 maar een keer worden ingevuld. Daarnaast hoort in elk blok de uitkomst van het rekensommetje te staan.

CRYPTOGRAM

Als je goed bent in Kruiswoordpuzzels kun je dit ook! Rechts in beeld heb je een beschrijving, vind dan het woord waar het omgaat.

FILIPPINE

Vind naar aanleiding van de omschrijving het woord. Nadat je alles hebt ingevuld zul je in de blauwe balk je antwoord vinden.

ZWEEDS

Vind door de omschrijvingen, het woord en vul deze in het diagram in.

BINAIRE

De binaire puzzels, zoals ze door Denksport worden uitgegeven, bestaan uit 14 bij 14 vakjes.

DOORLOPER

Moeilijk is het zeker! Klik op het lege diagram om de omschrijving van het nummer te zien, en om te kijken uit hoeveel letters dit woord bestaat.

CIJFERKRUISWOORD

Ga op zoek naar de code die achter deze puzzel verschuilt! In elk hokje staat een cijfer, als de letter wordt gevonden die bij dit cijfer hoort worden alle hokjes met hetzelfde cijfer ingevuld.

EASY ABC

Easy ABC, is een vierkant raster waarvan de cellen moeten worden gevuld door een reeks letters (bijv. A tot en met E), waarbij elke letter een keer voorkomt in elke rij en kolom, en de andere cellen blijven leeg.

KRUISWOORD

In elke rij en 3x3 blokken kunnen de cijfers 1,2,3,4,5,6,7,8 en 9 maar een keer worden ingevuld. Heb jij het brein om deze puzzel op te lossen? Begin dan gelijk!

NO FOUR IN A ROW

No four in a row wordt op een onregelmatig rooster gespeeld. Bepaalde vlakken van het rooster bevatten een 'O' of 'X'. Jouw taak is om het rooster zo in te vullen dat er niet 4 zelfde opeenvolgende symbolen in dezelfde rij, kolom of diagonaal komen.

PUZZEL

Een legpuzzel is een in stukken gesneden of gezaagde afbeelding, die weer tot één geheel moet worden gemaakt.

HUNDERD

Hunderd bestaat uit een vierkant rooster van 3x3 of 4x4, waarvan de vlakken al gevuld zijn met cijfers. Jouw taak om extra cijfers in bepaalde vlakken te voegen. Hierdoor moeten de cijfers in elke rij en kolom op 100 uitkomen wanneer deze worden opgeteld.

TENNER GRID

Tenner grid bestaat uit een rechthoekig raster van tien cellen breed. De taak is om het raster in te vullen, dat elke rij de cijfers 0 tot en met 9 bevat. In kolommen kunnen de getallen worden herhaald. De onderste cijfers geven de som van de getallen in kolom. De cijfers in aangrenzendecellen moeten verschillen.

EULERO PUZZEL

Eulero puzzel is een puzzel met letters en cijfers. Het doel is om het raster in te vullen met symbolen volgens de volgende regels. Elke cel bevat een letter en een cijfer. Elke rij en elke kolom bevat elke letter en elk cijfer precies een keer. Geen twee cellen bevatten hetzelfde paar symbolen.