MemoriePunt

Over MemoriePunt

Over Ons

Over MemoriePunt

MemoriePunt is een dike puzzelblad met verschillende puzzels en veel prijzen. Het is ook een professioneel spel/educatie platform voor iedereen! Ons platform is voor iedereen toegankelijk dus niet enkel voor jong maar ook voor oud. Door ons grote aanbod kunt u zich goed vermaken met leuke games en spellen waarbij u soms diep moet nadenken wat het extra uitdagend maakt. Hoe moeilijker het spel des te meer punten er te verdienen vallen . Wilt u uw account delen met een gezinslid jong of oud ook dat kan! . De kids kunnen verschillende leerzame spelletjes spelen die iedere dag worden vernieuwd, ze kunnen ook verschillende waardevolle en bovenal leerzame kinder-tekenfilms bekijken. Voor ieder volwassenen hebben wij tientallen diverse interessante e-books en een aantal puzzels die elke dag worden vernieuwd, zodat u lekker kunt gamen en daarnaast uw algemene kennis verder ontwikkelt. Al met al kunt u uren ontspannen met de puzzel en op ons platform speciaal voor u!

MemoriePunt

MemoriePunt is een echte uitdaging om u hersens goed te kraken en ook meteen te ontspannen. Want wat is er nou niet leuker dan het oplossen van moeilijke raadsels of ontspannend een ebook lezen zonder daar extra kosten voor te maken. Geniet nu optimaal van onze brede assortiment.

Kennis Maken

Wacht niet en begin met de leukste games op onze site. En voor de avond kunt u rustig een leuke roman of thriller lezen.

Exclusief voor leden

Wij brengen elke dag verschillende exclusieve en vooral uitdagende games uit op onze platform die enkel voor onze leden gelden. U kunt dagelijks woordspellen of andere games spelen en verschillende prijzen verdienen. Mocht je er niet uit komen dan kunt u ook nog altijd een hint vragen om toch het spel op te lossen!

Log direct in

De nieuwe generatie online educatieve spelletjes. Dus u weet wat u moet doen. Ik zou zeggen aarzel niet en log direct in. En bovenal verdien het maximale punten voor de leukste prijzen en ontvang ook puzzelboeken namens MemoriePunt.